12.3.11

hari sibuk! part 2

okehh. jum sambung entry nie. KTP da selesai. so, bermula la sesi latihan untuk zapin. jumaat petang, as usual after gerko maka orang2 yang terlibat pn berhijrah lah di bandar metropolitan simpang renggam. ha ha ha malam sesi training bermula. tp malam nie my patner, anil xdapat datang. yang ganti nye ialah alip. ha ha very the cute boy! ;p training nie untuk esok nya sebab ada "show" kt wedding. memang kelakar patner dengan alip nie. gelak je. naseb la "ketua" kita x marah. ha ha ha pengganti eija pun da jumpa, mira. heee~

hari sabtu, pagi tuh da terpacak dah kat mara. lepas latih satu, dua round. tros tuka baju. prepare nak pergi kenduri kawen. x jauh pon. bila sampai2 je kak ngah  terus nampak satu bende yang membuat kan  kak ngah da lapar n haus gilos! nak tau dorang bagi makan n minum ape? ayam golek with black papper sauce dengan cendol! aduhai.. best nyaaaa... da la hari panas, dapat plak ayam yang sedang bergolek2 n cendol sejuk.. x saba2 nak habis kan show. apa2 pun, memang tak rugi join bt show zapin. hehe

budak2 nie da nak tukar baju.

da sampai tempat kenduri kawen. tengah tunggu nak performe. hehe
with de hot stuff ;p
:)
 lepas je buat persembahan, kak ngah n de geng pn makan la ape la. dah terliur dah tengok ayam tergolek tuh. ha ha ha memang kenya plus sedap gilos ayam tuh. lepas makan, kiteorang pn balek rumah siap2 nak berhijrah ke segamat pulak. :)

cerita kat segamat macam mana pulak? nanti kak ngah sambung k. ;p

ceritakedaikopi~ first time buat persembahan kt kenduri kawen. naseb la orang tak kenal. kalau x, neves kak ngah dik. ;p

4 comments:

syarafina said...

pasni bley jmput kak ngah wt show lg yek!hahaa

nadia sallehudin said...

haha boleh2. jemput je. kak ngah free selalu . ;p

nadia sallehudin said...
This comment has been removed by the author.
aziehoneys said...

haha.kakngah nye bz.. hamboihhh.. ;p