12.3.11

hari sibuk! part 1

yeaahhhh..... school holiday begin! so, that mean, IPG pn cuti gak. jum, start update ape yg belum udate. :) bermula pada 25 feb yg lepas, hari jumaat. macam biasa la, after class ptg terus siap2 pergi ke simpang renggam la. mlm mcm biasa, ada latihan zapin. tp pagi2 sabtu da kena balik maktab balik sbb ad BIG. ish ish.... tgh hari, balek simpang lagi. hantar azie n remy kt air hitam. aku x ikut sbb kena attend wedding kt kluang. pergi dgn hakim je. so, jumpa la abg hanis n kak ilaa kt sana. meriah jugak. tp xdapat amek gambar sebab x bawak kamera. x lama pn kt situ, then terus rushing balek simpang n latih zapin lg. mlm pn macam tuh la jugak. ahad pagi2 da gerak pergi benut buat latihan kt sana pulak. naseb baik balik maktan petang tuh jgak. so tade la penat sgt... tp ada probelmo sikit sebab xcukup org. da bincang2 nk ajak eija dan amin join zapin skali.

isnin, 1 mac mcm biasa. kuliah. petang tuh da gerak ke simpang. so, first time ieja n amin join skali. memang padat maksimum la kete aku skali 6 orang msok. kete mpv kn? tade masalah la.hahahaha padahal.... tp x jadi masalah pung... ;p slase da start KTP. hari pertama ni just merentas desa. aku x pergi la sebab di kecuali kan. pagi tuh sempat curi masa tdo kejap. seb bek petang tade sukan. just ada reheasel je. pukul 6 camtuh gerak ke simpang n jalani kehidupan di simpang macam biasa. hahaha dan pagi2 before subuh da gerak balek mktab semula. takot kantoi!heee~

aktiviti harian nie berjalan sampai la ke hari khamis. memang tak penat la. tak dinafikan. lepas abes KTP baru lega rasanya. kerja pn da dijalankan dengan sebaik yang mungkin. cerita pasala KTP ni, aku ditugaskan untuk jadi pegawai penyelia peserta. tahu kerja dia macam mana?? tahu x??? meh kak ngah bg tahu k. haha pegawai penyelia peserta kena duduk di khemah pegawai penyelia peserta sebab nak urus kan peserta2 @ atlit la senang cerita. okehh, nk uruskan atlit yang akan ambil bahagia. so, kak ngah kena la panggil beliau2 ini supaya standby untuk pergi ke tempat acara. macam larian, lompat jauh, lompat kijang, lontar peluru o rejam lembing. tade la susah sangat pn. pegawai2 lain pn ada. nak tau diaorang tuh sape?

nie la orang2 nie
sempat snap gambar ngan diaorang

nie je la. gambar2 lain x sempat nak ambil. busy.busy. haha so, pasal zapin, will continue later k. :)

ceritakedaikopi~kecian eija. da latih zapin, kena masuk hospital plak sebab over exercise. tuh la.mane tak nya. zapin da satu hal. plus dengan lari time merentas desa n kawad time ktp. memang la down kaki tuh. tape2. rehat je k.

4 comments:

syarafina said...

bz gler kak ngah kite ni...hoho

nadia sallehudin said...

haah. kak ngah memang busy. hahaha

Afeeqa said...

eh! pojan ea tu? nmpk putih plak dia. hehe.

nadia sallehudin said...

pojan memang putih la wie. heee~