8.12.11

tumblr !

assalamualaikum.... hello people!

ohho ! sangat kecian dengan ini belog ye, sudah sangat terbengkalai. bukan apa, tak la malas nak hupdate. sebenarnye, banyak je cerita yang ingin dikongsi, tapi masalah di lappy kesayangan itu masih tak selesai. haih! memang kesayangan lah. haha!

oleh sebab nak hupdate pape kena guna desktop kat rumah, so tak boleh la nak upload gambar. sebab nya, malas nak masuk dalam pendrive. banyak keje woooo.. so, muntah lah korang nak baca entri panjang berjela ini. miahahaha macam la ramai sangat nak baca.

so, kali nih nak cerita pasal itu CINTA baru ye. akhirnya, hajat dihati untuk berTUMBLR sudah tercapai.kuikuikui jadinya, buat masa sekarang, i tumpu kan perhatian yang sangat banyak lah pada baby i yang satu ini. sangat best ye, mengekplorasi gambar2 and quote yang ada. cehhhhh..mengekplorasi tuh! ;p tumblr nih tempat aku mencurahkan segala perasan. bese la, i nih kenkadang boleh happy, sedih, marah, suka dalam masa yang kejap. so, itu lah dia. yang laen-laen tuh kalau jumpa quote or gambar yang menarik n unik i reblog saje.

cuti nih tade yang best sangat. pergi tengok OMBAK RINDU, oh tolong lah! tak best langsung ye. aku tade perasaan pun. tataw la ape yang dorang dok cakap best sangat tuh. siyes aku tak nanges pun.haaaaa....caye? caye x? hahaha maybe layan novel lagi best. so, tunggu cik azie je la nanti.

oke, dah banyak dah , membebel nih, nih link tumblr sayang ;D sape2 nak tengok, sila-sila kan.ngeeee!~


ceritakedaikopi~ sabtu nih dua orang kawan nak tunang dah. congrate oke! ;)


hugs and kisses,
nadiasallehudin

3 comments:

syarafina said...

welcome to tumblr...! hohohooo...

♥e'in♥ said...

yes! terpengaruh juga.. :p

nadiasallehudin said...

farra~ haha tau tape.dah bosan sangat la cuti nih tataw nak bt ape. ;p