15.3.11

zurina kalthum binti abdul majid

assalamualaikum. 

entri ini khas di tuju untuk sahabat baik masa aku kat SMT Tanjung Puteri (SMV Tanjung Puteri,JB)
almarhumah zurina kalthum binti abdul majid.
dia da meninggal dunia petang tadi dalam pukul 6 petang. 
aku terkejut gila sebab tak sangka yang dia akan pergi macam tuh. 
sebab kematian: kemalangan jalan raya dekat kuantan.
tempat kat mana n macam mana excident nya aku tak tau lg. 
tengah menunggu berita dari family dia.

sapa yang baca entri nie, sedekah kan al-fatihah untuk beliau, please. 

seorang kawan yang ceria, baik, cute, cantik, bijak
i will miss u, babe.
aku akan rindu nak baca blog kau lagi.......

nasihat kepada semua dan diri aku jugak:
walau kat mana kita, berapa usia kita, dah bersedia atau belum,
hanya Allah yang tahu bila nyawa kita akan di ambil.

semoga keluarga kau tabah untuk hadapi ujian nie. 
semoga roh kau dicucuri rahmat dan ditempatkan dengan orang yang beriman.
dan untuk adik kau juga, aku berdoa agar dia selamat.

al-fatihah~



11 comments:

aziehoneys said...

takziah.
nadia. nikwn ko yg salu letak nick zurina majid tu ae? ta sgke ae. skejap sje. kita pon belom pasti bila dan dimana kita akn dipanggil mghadapNya

aziehoneys said...

takziah.
aku bc pon macam tekejut. andai bnda ni tejadi kat aku..aku pasti rse jugak.
ta sgka kan.. kita pon tapasti bila dan dimana dan bagaima kita akan dipanggil..
send regards takziah jugak kt fmily dye yew nadia..kalo ko bc ni n kalo ko jmpe fmily dye mse melawat t..

nadia sallehudin said...

okeh. maybe esok pagi aq pegi ziarah kot. thankx azie.

addicted love said...

wan....sedeynyer aku dapat berita semalam...ryn call aku ngis ngis..terkejut aku....iena + eira da pergi.... harap mereka ditempatkan dikalangan orang orang yang beriman....jage diri wan... i miss you~

♥e'in♥ said...

aq pon xcaye wan.. padahal mggu lepas aq bwu b'bual ngan die kat twitter.. ko 2 drive leklok.. ingat owg2 yg syg ko..

lanz78 said...

assalamualaikum..
takziah kepada ahli keluarga almarhumah zurina..semoga tabah dengan ujian illahi..semoga rohnya dicucuri rahmat..aminn

daripada:
saudara nya dari kuantan.

nadia sallehudin said...

lanz78~ waalaikumsalam. dan semoga rohnya dikalangan orang-orang yangb beriman dan solehah. amin.

thank you.

Afeeqa said...

sedih. rindu. :'(

nadia sallehudin said...

dah wie.. jangan sedih2 dah. kuat tau.

Cik Pudina said...

terima kasih eh kak.. tersentuh..

nadia sallehudin said...

welcome fisya. :)